Зима е !!!

За мнозина този сезон е неприятен. Свързват го с настинки, хреми и други по- тежки заболявания. Въпреки това зимата има своя чар и вълшебство!

Happy family enjoying time together and play on snow

Всички сме били деца, всички сме се били със снежни топки или пък сме се пързаляли, било с шейни, било с кънки. Мнозина и на по зряла възраст прибягват до тези забавления.

Photo of a multi-generation family preparing Thanksgiving dinner in their kitchen

Освен това през зимата има най-много празници- тогава хората прекарват повече време вкъши и не излизат толкова много навън. Освен това и глобалната пандемия отново набира сила по света и у нас.

Women’s hands with white mugs at a picnic. Friends drink hot tea at a picnic in autumn, close-up view from above. Selective focus

Няма такова удоволствие като това да си бил навън премръзнал от студ и да се прибереш на топло, където да изпиеш чаша горещ чай, ароматно кафе или пък защо не малко спиртна напитка.

Sleighing time!

В тези тъмни, студени и неприятни дни прекарваме най-много време на закрито, сред близки хора, споделяйки и добри и хубави моменти с тях. Тогава се задълбочават личните отношения , сякаш ставаме по- близки с хората с които сме.

Отделно немалка част от хората обожават зимните спортове и веднага щом навали сняг тръгват към планините, за да се отдадат на страста си.

Други пък предпочитат да посещават хижите. Тогава въздухът в планината е много чист, след като се разходят из заснежената природа се прибират на топло за да пият някаква напитка, която ще ги стопли.

Погледнато генерално зимата е много сближаващ сезон, в който могат да се осъществят много красиви неща

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *